KONCHILIK SOHASIDA KADRLAR TAYYORLASHDA TALABALARINING KASBIY KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Yeshmuratova, A.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada konchilik sohasida kadrlar tayyorlashda talabalarining kasbiy kompetensiyasini shakllantirish, “Kompetensiya” atamasini tahlil qilish, kompetensiyaga asoslangan o‘quv jarayoni tashkil etish, Oliy ta’lim muassasalarida bo‘lajak mutaxassisning malakasini aniqlashda kasbiy kompetensiyani rivojlantirish texnologiyasini qo‘llash yo‘llari asoslab berilgan.