PEDAGOG-TÁRBIYASHÍNÍŃ KÁSIPLIK KOMPETENTLIGIN RAWAJLANDÍRÍWDA METODIKALÍQ XÍZMETTIŃ ROLI - Saparbayeva, G.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilarining kasbiy kompetentligini rivojlantirishda metodik faoliyatning roli va o‘z-o‘zini rivojlantirish, tarbiyachiga qo‘yilgan talablarga qanchalik muvofiq ekanligi haqida so‘z boradi.