TALABALARDA MA’NAVIY-AXLOQIY TAFAKKURNI SANOGEN TARBIYALASHDA PEDAGOGNING KASBIY KOMPETENTLIGI MASALASI XORIJ TAJRIBASIDA - Sabirova, Ch.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada talabalarda maʼnaviy-axloqiy tafakkurni sanogen tarbiyalashda pedagogning kasbiy kopetentli masalalariga doir asoslar yoritib berilgan.