TEXNOLOGIYA TA’LIMI FANINI AMALIY О‘QITISHNING INNOVATSION TASHKILIY-METODIK JIHATLARI - Ochilov, A.O. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada texnologik ta’lim yо‘nalishida tahsil olayotgan talabalarni “Texnologik ta’limi о‘qitish metodikasi” fanini о‘qitishning nazariy asoslari, amaliy kasbiy ta’limning yaxlit tashkiliy-metodikasi haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, ta’lim mazmuni va bosqichlariga oid virtual-laboratoriya ishlari, о‘quv ustaxonalarda, bajarilgan ishlar, ishlab chiqarish, malakaviy amaliyoti integrativ tuzilmasi komponentlari tarkibini shakllantirish masalalari yoritilgan.