BASLAWÍSH KLASS OQÍWSHÍLARÍN ZAMANAGÓY XABAR TEXNOLOGIYALARÍ MENEN OQÍTÍW ABZALLÍQLARÍ - Mırzabekova, G. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarining boshlang‘ich sinf darslarida zamonaviy axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanish afzalliklari yoritilgan.