UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA YOZMA ISHLARNI TEKSHIRISHGA QO‘YILADIGAN TALABLAR VA UNI TASHKIL ETISH MASALALARI - Hazratqulov, M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablaridagi yozma ishlarning tashkil etilishi va tekshirish talablari yoritilgan. Hozirgi kunda o‘quvchilar bilimini baholash bilan bog‘liq bir qator o‘zgartishlar bo‘layotgan paytda kerakli zaruriy xulosa va tavsiyalar keltirilgan.