KIMYO DARSLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Esimbetova, D.M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada kimyo darslarida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va interaktiv elektron doskalardan samarali foydalanish imkoniyatlari va ularning afzallik tomonlari to‘g‘risida ma’lumot berilgan.