BO‘LAJAK MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYACHILARINING KASBIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHNING METODIK TA’MINOTI - Ashirova, S.B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqola bo‘lajak maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarining kasbiy tayyorgarligini rivojlantirishning metodik ta’minoti mavzusida yoritilgan bo‘lib, maqolada metodik ta’minot tushunchasining mohiyati, metodik ta’minotning tarkibiy qismlari, ularning ahamiyati va ulardan ta’lim-tarbiyaviy jarayonlarda foydalanishning afzalliklari haqida so’z yuritilgan.