MEKTEPKE SHEKEMGI JASTAǴÍ ORTA TOPAR BALALARDÍŃ LEKSIKALÍQ BIRLIKLERDI ÓZLESTIRIW DINAMIKASÍ - Aymbetova, D. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada maktabgacha yoshdagi o‘rta guruh bolalarning leksik xori kichik yoshdagi bolalarga nisbatan ikki baravar ko‘payganligi, bolalarining nutqini izlanishlar orqali innovatsion loyihalarni yaratishda g‘oyat ahamiyatli ma’lumotlar haqida aytilgan.