БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ЎҚИТУВЧИСИГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН ТАЪЛИМ ПАРАДИГМАСИ - Татлимуратов, А.Т. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада ёш авлодни тарбиялашда жисмоний маданият тизимидаги педагогик янгиликлар, айниқса янги технологиялар ва шаклларни жорий этиш ҳолати ва шунингдек, замонавий жисмоний маданият ўқитувчисига йўналтирилган таълим парадигмасининг педагогик имкониятлари ҳақида сўз юритилган.