IMOM Al-BUXORIY ASARLARIDA MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYA - Norboyeva, S.M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada bo‘lajak pedagoglarning tayanch ma’naviy kompetensiyalarini rivojlantirish bo‘yicha Imom al-Buxoriy asarlaridan foydalanish bo‘yicha ilmiy mulohazalar bildirilgan.