O‘SMIRLARDA TASHABBUSKORLIK FAZILATLARINI SHAKLLANTIRISHNI O‘RGANISHGA YONDASHUVLAR TAHLILI - Mambetyarov, Sh. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada zamonaviy jamiyat dolzarb muammolarga yangicha nazar tashlaydigan, tashabbuskorlik qila oladigan fuqarolarga muhtojligi va harakatchanlik, raqobatbardoshlik kabi muhim insoniy fazilatlar va o‘smirlarda tashabbuskorlik fazilatlarini shakllantirishni o‘rganishda ayrim yondashuvlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.