BOLAJAQ OQÍTÍWSHÍLARDÍŃ KÁSIPLIK TAYARLÍǴÍN WEB-TEXNOLOGIYALAR TIYKARÍNDA JETILISTIRIWDIŃ DIDAKTIKALÍQ MÚMKINSHILIKLERI - Mambetniyazov, M.T.; Auezova, R.K. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada veb-texnologiyalar asosida bo’lajak o‘qituvchilarning kasbiy tayyorgarligini rivojlantirishning didaktik vositalari, ushbu yo‘nalishdagi vazifalar va muammolar o‘z natijalarini topdi.