ЎҚУВ ТОПШИРИҚЛАРИ МУТАХАССИСЛИК ФАНЛАРНИ ЎҚИТИШНИНГ САМАРАДОРЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ ОМИЛИ СИФАТИДА - Курбаниязова, З.К. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада бўлажак бошланғич синф ўқитувчиларини методик жиҳатдан тайёрлашда мутахассислик фанларнинг тутган ўрни, мутахассислик фанларни ўқитиш методикасини такомиллаштиришда ўқув топшириқларини мақсадга мувофиқ қўллаш масалалари таҳлил этилган.