ҚАРАҚАЛПАҚ МАТЕМАТИКАЛЫҚ ТЕРМИНОЛОГИЯСЫНЫҢ ҚӘЛИПЛЕСИЎИ ҲӘМ РАЎАЖЛАНЫЎЫ ҲАҚҚЫНДА - Нуржанов, О.Д. (FAN va JAMIYAT, 2024)
The article deals with the formation and development of the karakalpak mathematical terminology.