INGLIS HÁM QARAQALPAQ TILLERINDE ELIKLEWISHLERDIŃ SALÍSTÍRMALÍ ÚYRENILIWI - Bayımbetova, M.B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada ingliz va qoraqalpoq tillaridagi taqlid so‘zlar, ularning kelib chiqishi va hodisasi o‘rganiladi. Bu tillarning ikkalasi ham taqlid so‘zlarga ega bo‘lib, ayni paytda o‘ziga xos xususiyatlarga ega. Ushbu ishda ingliz va qoraqalpoq tillaridagi taqlid so‘zlarning o‘ziga xos xususiyatlarini va tasnifi o‘rganilib tahlil qilingan.