БИЛИМЛАРНИ СУСТ ЎЗЛАШТИРУВЧИ ТАЛАБАЛАР ДИҚҚАТИНИНГ АСОСИЙ МОҲИЯТЛАРИ - Ҳайитов, Қ.Қ. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мазкур мақолада замонамизнинг долзарб масалаларидан бири бўлган суст ўзлаштирувчи талабаларнинг хусусиятларига кирувчи “диққат” омилига ва унинг механизмларига эътибор қаратилган.