БЎЛАЖАК ПЕДАГОГ-ПСИХОЛОГЛАРНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕНЦИЯНИ ОШИРУВЧИ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ФАКТОРЛАРНИНГ ОЛИМЛАР ТОМОНИДАН ЎРГАНИЛИШИ - Даукеева, А. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Бу мақолада педагог психологнинг касбий компетенциясида педагогика ва психологияга доир билимларга эга бўлиши ҳамда ўқитувчи ўз устида ишлаши, иш тажрибасида таълим жараёнини самарали бошқариши ўқувчиларда ўқув мотивациясини шакллантиришда ижтимоий психологик факторлар ўрганилади.