UGLEVODLAR TEMASÍN OQÍTÍWDA INNOVACION TEXNOLOGIYALAR USÍLLARÍNAN PAYDALANÍW - Sh.Zaripbaev, K.; Dabilov, N.A.; Aytbaeva, X.B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada kimyo mashg‘ulotlarida mualliflar tomonidan muammo texnologiyasi, assessment usuli va keys-stadi yordamida mashg‘ulotlarni tashkil etish boʻyicha olib borilgan ishlar va takliflar keltirilgan. Olib borilgan metodik ishlarga asoslangan metodlar mashg‘ulotlarda samarali boʻlishini misollar bilan koʻrsatib oʻtilgan. Bu usullar talabalarning ijodkorligini va faolligini oshiradi.