BIOLOGIYA SABAQLARÍNDA KÓRGIZBELI QURALLARDAN PAYDALANÍW - Turekeeva, A.J. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada biologiya darslarida oʻqitishning ahamiyati, qoʻllaniladigan koʻrgazmali qurollar, darslarni tabiiy obyektlar bilan ta’minlash, tabiiy obyektlarni aniq takrorlaydigan yordamchi qurollar, biologiyani oʻqitishda jadvallardan foydalanish, texnik ta’lim qurollarining mazmuni singari ma’lumotlar keltirilgan.