QURAMALÍ KÓRSETKISHLI- DÁREJELI TEŃLEMELERDI SHESHIW USÍLLARÍ - Djumabaev, N. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada o‘quvchilarning matematika faniga qiziqishlarini yana ham orttiradigan misol va masalalar berilgan. Mazkur misol va masalalar ularning bilim va ko‘nikmalarini shakllantirishda katta ahamiyatga ega. Matematika faniga qiziqadigan o‘quvchilarning qiziqishlarini yana ham orttirish, mantiqiy masalalarni yechishga o‘rgatish katta ahamiyatga ega.