“MARGANEC TOPARSHASÍ ELEMENTLERI” TEMASÍN OQÍTÍWDA KEYSSTADI USÍLÍNAN PAYDALANÍW - Aymurzaeva, L.G.; Aytbaeva, X.B.; Kamalova, M.O. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada kimyo mashg‘ulotlarida keys-stadi usulini oʻtkazish tartibi va kimyo darsida “Marganec guruhchasi elementlari” mavzusi boʻyicha mini-keys oʻtkazish boʻyicha ma’lumotlar keltirilgan. “Marganec guruhchasi elementlari” mavzusini interfaol ta’lim texnologiyalaridan foydalangan holda oʻqitish talabalarning bilimlarini oshirish, nazariy va amaliy koʻnikmalar hosil qilish va darsning samarodorligini oshirishga xizmat qiladi.