KOMILLIKGA INTILAYOTGAN YOSH AVLODDA IJTIMOIY EZGU SIFATLARNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Pazilov, T.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining vatanparvarlik ruhida tarbiyalanishida, rivojlanishida, shakllanishida, barkamollikka erishishida xalq og‘zaki adabiyotining o‘rni va shu masalalarga bog‘liq bo‘lgan ayrim tadqiqodchilarning fikrlariga to‘xtalib o‘tilgan.