ИМКОНИЯТИ ЧЕКЛАНГАН БОЛАЛАР ВА ЎСМИРЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ ҲАЁТГА МОСЛАШУВИ, ҚИЙИНЧИЛИКЛАРИ ВА МУАММОЛАРИ - Қодирова, Ф.У.; Саламова, Ф.Х. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада имконияти чекланган болалар ва ўсмирларнинг ижтимоий ҳаётга мослашуви талқин қилинган. Шунингдек, уларнинг дарсларни ўзлаштиришда ва ҳаётнинг бошқа соҳаларида дуч келиши мумкин бўлган қийинчилик ва муаммолари ёритилган.