HUQÍQÍY TÁLIMDEGI REFORMALAR - HUQÍQÍY TÁLIM NÁTIYJELILIGIN ASÍRÍW GIREWI - Kudaybergenova, T.K. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada huqıqıy ta’lim-ta’rbiyanı takomillashtirishning huquqiy asoslari, so‘nggi yillardagi huquqiy ta’limdagi reformalar, hozirgi davrdagi huquqiy ta’limning holati haqida so‘z yuritiladi.