BOʻLAJAK TASVIRIY SAN’AT OʻQITUVCHILARINING KASBIY-METODIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHDA MUSTAQIL OʻQUV FAOLIYATI - Xayrov, R.Z. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada boʻlajak tasviriy san’at oʻqituvchilarning kasbiy-metodik tayyorgarligini mustaqil oʻquv faoliyati vositasida rivojlantirishning pedagogik shart-sharoitlari mazmun-mohiyati ochib berilgan. Shuningdek, talabalarning kasbiy-metodik tayyorgarligi jarayonida mustaqil bilim olish va koʻnikmalarini rivojlantirishga doir tavsiyalar bayon etilgan.