UMUMTA’LIM MAKTAB RAHBARLARIDA VAQTNI BOSHQARISH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH MUAMMOLARI - Bekniyazov, B.S. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada umumta’lim maktabi rahbarlari va o‘qituvchilarning kundalik hayotda va ish vaqtida vaqtdan foydalanish bo‘yicha so‘rovnoma va suhbat natijalari taqdim etilgan. Tadqiqotlar natijasida muallif tomonidan o‘qituvchilarning pedagogik faoliyat jarayonida vaqtdan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiy va takliflar berilgan.