TO‘QIMACHILIK SANOATI XOM ASHYOSI VA MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARILISHI GEOGRAFIK JIHATLARI - Ro‘zmetov, D.R. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada asosiy to‘qimachilik sanoati xomashyosi turlari ularni qisqacha tavsifi, jahonda tayyorlanish hajmi va tur tarkibi hamda ishlab chiqarish va eksporti geografiyasi berilgan.