QORAQALPOG‘ISTON HUDUDINING GEOGRAFIK O‘RGANILISH TARIXI - Ya.Radjapov, M.; Eshimbetov, U.X. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada Qoraqalpog‘iston hududining geografik o‘rganilish tarixidan ma’lumotlar tahlil qilingan, ularning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.