ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАЛАБАЛАРИНИ ИННОВАЦИОН ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИГА ТАЙЁРЛАШ ТИЗИМИДА ЁНДАШУВЛАР - Аляминов, Х.И. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мазкур мақолада бўлажак мутахассисларни тадбиркорлик фаолиятига йўналтириб ўқитишда замонавий ёндашувларни қўллаш самарали натижа бериши ҳақида сўз юритилади.