JASLARDÍŃ KÁSIP TAŃLAWINDA TÁSIR ETIWSHI FAKTORLAR HÁM ORTALÍQ - Matkarimova, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada ijtimoiy psixologiyadagi muammolardan biri yoshlarning kasb tanlashi, ulardagi individual xususiyatlar va unga ta’sir qiluvshi faktorlar ko‘rib chiqildi. O‘spirinlarning kasb tanlashida ota-onalar va o‘qituvchilarning o‘rni va ijtimoiy muhit haqida so‘z yuritilgan.