БЎЛАЖАК ПЕДАГОГ - ПСИХОЛОГЛАРНИНГ АКМЕОЛОГИК КОМПЕТЕНТЛИГИНИНГ ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Даукеева, А. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Бўлажак педагог психологларнинг акмеологик компетентлигининг назарий ва амалий тайёргарлигининг бирлиги ва педагогик фаолиятни профессионал тарзда амалга ошириш қобилияти сифатида белгиланади.