AWIL XOJALIǴI TÁLIM BAǴDARI STUDENTLERINE INGLIS TILIN CLIL TEXNOLOGIYASI TIYKARINDA ÚYRETIW - Nuratdinova, J.S. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi ta’lim yo‘nalishidagi talabalarning zamonaviy ingliz tilida kasbiy aloqa ko‘nikmalarini rivojlantirishda CLIL texnologiyasidan foydalanishning afzalliklari haqida fikr yuritilgan.