BASLAWÍSH KLASSLARDA MATEMATIKA PÁNINEN KLASSTAN TÍS JUMÍSLARDÍ SHÓLKEMLESTIRIW METODIKASÍ - Nagmetova, N.M. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada boshlangʻich sinflarda matematika fanidan sinfdan tashqari ishlarni tashkil etish metodikasi haqida soʻz etiladi. Boshlangʻich sinflarda matematika fanidan toʻgaraklarda TRIZ texnologiyasidan foydalanish boʻyicha dars ishlari koʻrsatilgan.