TÁLIM MÁMLEKETLIK EMES TILLERDE ALÍP BARÍLATUǴÍN KLASLARDA QARAQALPAQ TILI SABAQLÍǴÍNDAǴÍ ÁDEBIY MATERIALLARǴA TALQÍ (10-klass materialları mısalında) - Mambetova, G.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada ta’lim davlat tilidan boshqa tillarda olib boriladigan sinflarda qoraqalpoq tili tarkibida o‘qitiladigan adabiy materiallar, mavzular kalendar tematik reja, darsliklar bilan solishtirilib tahlil qilingan.