QARAQALPAQ BAQSÍ – JÍRAWLARÍNÍŃ TARIYXÍY DÓRETIWShILIK ÓNERLERI MENEN TANÍSTÍRÍW USÍLLARÍ - Axetova, G.J. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada musiqa darsida qo‘llaniladigan interaktiv metodlar haqida so‘z etiladi. Baxshi, jirov, doston haqida tushunchalar ko‘rib chiqilgan. Metodlardan foydalanish qoidalariga to‘xtalgan.