ГЕОГРАФИЯЛЫҚ БИЛИМ БЕРИЎДЕ ЖОЙБАРЛАЎ (ПРОЕКТ) ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ҚОЛЛАНЫЎ - Абдираманов, Ж.Б.; Беласарова, Ш.М. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада география фанини ўқитишда янги замонавий технологиялар, яъни лойиҳалаш технологияси орқали мактаб ўқувчиларининг билимини, маҳоратини ҳамда креатив ривожлантириш методларининг муҳим аҳамияти очиб берилган.