MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI ASOSIY GIMNASTIKA VOSITALARI ORQALI KOORDINATSION RIVOJLANTIRISH - Toylibaev, S.M.; Allambergenova, R.D. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada asosiy gimnastika vositalari yordamida maktabgacha yoshdagi bolalarning harakat ko‘nikmalarini rivojlantirish haqida yozilgan. Shuningdek, koordinatsion rivojlantiruvchi yo‘nalishdagi asosiy gimnastika vositalari yordamida maktabgacha yoshdagi bolalarning sportga harakat faoliyatini tuzilishi va asosiy tayyorgarligiga e’tibor qaratiladi.