MULTIMEDIA VOSITALARI ASOSIDA TALABALARNI MADANIYATLARARO KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Tleumuratova, A.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada talabalarni madaniyatlararo kommunikativ kompetensiyasini multimedia asosida rivojlantirish texnologiyalari, dars jarayonida auditoriya muhitida qo‘llanilishi orqali samarali natijaga erishish usullari haqida so‘z boradi.