БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ - Халмуратов, И.Т. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада бўлажак ўқитувчиларнинг инновацион фаолиятини ривожлантириш шарт-шароитлари хусусида фикр юритилади.