PROFESSIONAL TA’LIMDA KOMPETENTLI YONDOSHUV PRINSIPLARI ASOSIDA O‘QUVCHILAR MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL ETISHNING ASOSIY VAZIFALARI - Abidova, Z.K. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada professional ta’lim muassasasalarida o‘quvchilarning mustaqil ishlarini kompetentli yondoshuv prinsiplarini joriy etgan holda samarali tashkil etish va bu borada kafedralar oldida turgan muhim vazifalar bayon etilgan.