KREATIV OYLAW HÁM KOMMUNIKATIV KOMPETENCIYA MASHQALALARÍNÍŃ ÓZ-ARA QATNAS MÁSELESI - Abdiev, B.T. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’limdagi bir qator muammolar tahlil qilingan. Oliy ta’lim tizimida talabalarda kommunikativ kompetensiyaga oid tushunchalar va kreativ fikrlashning afzalliklari batafsil tahlil qilingan. Kommunikativ kompetensiya va kreativ fikrlashni rivojlantirishga boǵliq taklif va mulohazalar keltirib o‘tilgan.