ALTRUIZM VA “NIQOBLANGAN EGOIZM”NING DIFFERENSIATSIYASI - Atabaeva, N.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Mazkur maqolada ratsional altruizmning “niqoblangan egoizm”dan farqli hamda integral jihatlari psixologik nuqtayi nazardan tahlil qilingan.