СПОРТ ЖАМОАЛАРИДА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТ КЎРСАТИШНИНГ ИЖТИМОИЙ - ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Арзымбетов, Т.Т. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мазкур мақолада психологик хизмат кўрсатиш муаммоси маълум маънода, илмий психологиянинг етакчи йўналишларидан бири сифатида қаралиб, спорт жамоаларида психологик хизмат кўрсатишнинг ижтимоий-психологик хусусиятлари тадқиқ этилган.