TA’LIMDA FANLARARO INTEGRATSIYANI TA’MINLASHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Zaripova, D.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada ta’limni fanlararo integratsiyani ta’minlashda innovatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalangan holda o‘qitish metodikasini samaradorligi berilgan.