ЧИЗМАЧИЛИК ФАНИДАН МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМНИ ТАШКИЛ ЭТИШГА ҚАРАТИЛГАН ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ ВОСИТАЛАРИ - Тураев, Х.А. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада, чизмачилик фанидан дарс ва дарсдан ташқари мустақил таълимни ташкил этишга қаратилган инновацион таълим воситалари тарқатма материаллар, кўргазмали график тасвирлар, ижодий масалалар, 3D анимация, мобил иловалар, видеодарслар, ижтимоий тармоқлардаги муаллифлик каналлари ва ноанъанавий тест саволларига оид методологик асосга эга амалий тавсиялар берилган. Шунингдек, ушбу таълим воситаларини мустақил таълимда қўллашда зарур бўладиган техник жиҳозлар ҳақида асосли маълумотлар келтирилган.