TÁLIM BASQA TILLERDE ALÍP BARÍLATUǴÍN KLASLARDA ÁDEBIY MATERIALLARDÍ OQÍTÍW METODIKASÍNÍŃ IZERTLENIWI - Mambetova, G.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada adabiyot o’qitish metodikasi fanining predmeti, obyekti, adabiyot o’qitish metodikasi fanining o’rganilish tarixi, ta’lim boshqa tillarda olib boriladigan guruhlarda adabiy materiallarni o’qitish metodikasi mavzusining o’rganilishi haqida tahlil qilindi.