10-СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ҲАЁТДА ЎЗ ЎРНИНИ ТОПИШИДА ЛОЙИҲАЛАШТИРИШ МЕТОДИНИНГ ЎРНИ - Бердиева, З.И. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мазкур мақолада ўқув машғулотларида лойиҳалашнинг ҳолати ва таҳлили келтирилган. Ўқув-лойиҳа иши замонавий таълим беришда ўқувчиларда шахсий интеллектуал-ижодий қобилиятларни ривожлантиришнинг энг мақбул йўлларидан бири.