TÁLIM BASQA TILLERDE ALIP BARILATUǴIN MEKTEPLERDE QARAQALPAQ TILIN OQITIW MÁSELELERI - Bekimbetova, G.R. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada ta’lim boshqa tillarda olib boriladigan ta’lim muassalarida qoraqalpoq tilini o’qitish masalalariga, talabalarning lingvistik kompetensiyalarini rivojlantirishga qaratilgan.