INTEGRATIVLIK TIYKARÍNDA OQÍWSHÍLARDÍŃ OQÍP-BILIW BELSENDILIGIN ASÍRÍWDÍŃ DIDAKTIKALÍQ SISTEMASÍ - Annayeva, M.R. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Mazkur maqolada samarali dars o‘tish jarayoni, fanlarga integrativ yondashuv tushunchasi va uning o‘quvchi faoliyatini oshirishda tutgan o‘rni haqida so‘z yuritilgan.